Dagje golf bij Golfclub Amsterdijk
Identiteit Golfcentrum Amsteldijk | Tante Pee

Amsteldijk biedt met haar 9 Werelden van Golf de grootste oefenfaciliteit aan van Europa. Of je nu beginner bent of gevorderd; de 9 Werelden van Golf is er voor iedereen. Om er echt een dagje uit van te maken is het arrangement inclusief lunch in Brasserie 10. Voor de lunch kunt u kiezen uit de Toppers van Amsteldijk d.w.z. kippendijsaté; salade Amsteldijk of van Schaikburger. Het arrangement (€ 20,00) is inclusief toegang tot de 9 Werelden van Golf en een lunch (excl. drankje). Bij de ingang dient u de bevestiging te laten zien die u krijgt bij de boeking. Adres: Golf Amsteldijk, de Afslag 1, Amstelveen. Boek hier snel je ticket en maak er een sportieve dag van!

Amrath Hotels

Van Alkmaar tot Scheveningen (Kurhaus) en Hilversum tot Maastricht krijgt u tussen 1 januari 2022 en 1 januari 2023 20% korting op de BAR (Best Available Rate); logies. De tarieven zijn inclusief Wi-Fi, koffie en thee faciliteiten op de kamers, services en BTW. Wil je ook gebruik maken van deze mooie aanbieding? Klik dan op deze link en zoek een mooi hotel uit!  

 

Avonturenboerderij Molenwaard, waar spelen ontdekken is!

Geniet van het Hollandse landleven op Avonturenboerderij Molenwaard! Beleef een uniek dagje uit en ontdek spelenderwijs alles over het boerenleven. Bij de ingang krijgen alle kinderen een opdrachtenboekje met verschillende puzzels en vragen. Lukt het om de opdrachten te maken? Dan ontvangt iedereen zijn/haar boerderijdiploma en word je, net als Fien en Teun, een echte boertje of boerinnetje!

Stappenplan:
1. Reserveer voorafgaand jouw dag van bezoek via deze link.
2. Breng deze voucher in combinatie met de reservering mee naar de kassa.
3. Betaal je overige tickets ook aan de kassa van Avondturenboerderij Molenwaard.

Je ontvangt altijd het 2e kaartje gratis ongeacht de dagprijs. Deze voucher is niet inwisselbaar voor geld en kent geen andere waarde. Niet geldig in combinatie met andere acties en arrangementen.

Vakantiepark Molenwaard

Avontuurlijk verblijven in het Hart van Holland! Beleef samen meer… ervaar de pure natuur, rijke cultuur en échte Hollandse poldergastvrijheid. Het oer-Hollandse Vakantiepark Molenwaard ligt midden in het Groene Hart vlakbij Avonturenboerderij Molenwaard. Boek deze zomer jouw vakantie bij Vakantiepark Molenwaard via deze link met maar liefst 35% korting door gebruik te maken van deze kortingscode: PVMolenwaard2022.