Traiteur Phil & Dejean

PHIL & DÉJEAN Delicatessen - Kat Design

Vanaf heden kunnen onze leden met 30% korting kopen bij PHIL & DEJEAN Traiteur, kaas, wijn en delicatessen. 

Eigenaren Philbere en Gerard rijden 2x per week naar Rungis, nabij Parijs, om op de markt de lekkerste en beste producten in te kopen. Ze leveren deze aan de betere restaurants, horecagroothandel en aan consumenten.

Hun winkel in Abcoude is gevuld met producten waar zij zelf voor 100% achter staan. “Als wij het niet lekker of goed genoeg vinden, dan komt het er niet in”, aldus Philbere. Met de verse producten wordt in de winkel ook nog eens elke dag gekookt, dus voor de warme of koude maaltijd ben je er ook aan het juiste adres. Maar ook voor cadeauartikelen, mooie wijnen (ze hebben een heuse wijnzolder), Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, olie en azijn en veel meer ben je in Abcoude aan het juiste adres.

Hun fysieke winkel is in hartje Abcoude, maar uiteraard hebben zij ook een bestelsite: www.versuitparijs.nl.

In de winkel dien je je personeelsbadge te laten zien en voor de webshop gebruik je de volgende inloggegevens:
Gebruikersnaam: UMC
Wachtwoord: personeel 

Verbloemen viert kerst!!Stuur je liefste, familie en/of vrienden een gezellige feestbloemen groet van Verbloemen.

Via deze link kan je de gehele collectie bekijken en bestellen met 35% korting met een maximaal bedrag van € 49,50. Duurdere boeketten of arrangementen hebben maximaal € 17,30 korting. De korting geldt ook op de decoratie, vazen en de Terroirs du Liban collectie!

De verzendkosten van € 7,50 worden door Verbloemen betaald. Ook doen zij er een leuke kerst attentie bij.

Gebruik de code: Vrolijkkerstfeest.

Verbloemen maakt en verstuurd jouw bestelling vanaf hun locatie in Zwaag en sturen het binnen 24 uur door geheel Nederland en België.

Elke bestelling wordt met de hand gemaakt door de creatieve bloem stylisten van Verbloemen. Speciale bestellingen mag je ook doorgeven per telefoon of email!

Mail: info@verbloemen.nl
Telefoon: 06-11068916

Deze actie gaat in op vrijdag 25 november en duurt t/m 31 december 2022.