Traiteur Phil & Dejean


Vanaf heden kunnen onze leden met 30% korting kopen bij PHIL & DEJEAN Traiteur, kaas, wijn en delicatessen. 
Eigenaren Philbere en Gerard rijden 2x per week naar Rungis, nabij Parijs, om op de markt de lekkerste en beste producten in te kopen. Ze leveren deze aan de betere restaurants, horecagroothandel en aan consumenten. Hun winkel in Abcoude is gevuld met producten waar zij zelf voor 100% achter staan. “Als wij het niet lekker of goed genoeg vinden, dan komt het er niet in”, aldus Philbere. Met de verse producten wordt in de winkel ook nog eens elke dag gekookt, dus voor de warme of koude maaltijd ben je er ook aan het juiste adres. Maar ook voor cadeauartikelen, mooie wijnen (ze hebben een heuse wijnzolder), Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, olie en azijn en veel meer ben je in Abcoude aan het juiste adres.
 
Hun fysieke winkel is in hartje Abcoude, maar uiteraard hebben zij ook een bestelsite, www.versuitparijs.nl.
In de winkel dien je je personeelsbadge te laten zien en voor de webshop gebruik je de volgende inloggegevens:
Gebruikersnaam: UMC
Wachtwoord: personeel 

Veluwse Streekproducten, 25% korting


De wildstoof van Veluwse Streekproducten is kant en klaar en verkrijgbaar in de varianten ‘hert’ en ‘wild zwijn’. Een blikje is voldoende voor twee personen. Het wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en langzaam gestoofd. Door gebruik te maken van mooie kruiden en groenten is het een delicatesse voor jong en oud. Het wild is afkomstig uit de Veluwse bossen waar ze in alle rust leven en lekker eten van wat de natuur te bieden heeft. Zonder krachtvoer en antibiotica. Natuurlijker kan niet!
Wij versturen dagelijks op werkdagen. Maar voorkom teleurstelling en bestel op tijd. Wil je ook bestellen? Gebruik dan deze link. Je ontvangt een korting van 25%! Gebruik de code VUMCAMC2021


Madame Cocos, per box € 12,50

     

Madame Cocosdeeg in een brievenbusdoos, hoe gaaf is dát! We bieden de Double Deal Bag aan waarmee je de meest lekkere cocosmakronen kunt bakken. Ook kun je ontdekken met de gratis receptkaart dat het cocosdeeg veelzijdig is en je er echt de meest lekkere creaties mee kunt bakken. Dit artikel bestaat uit 1 brievenbusdoos gevuld met 2 bags, ieder gevuld met 500g kant en klaar cocosdeeg. Je ontvangt de smaken Red Velvet en Naturel. Om het nog leuker te maken ontvang je ook nog een gratis schepje en receptkaart met maar liefst 2 recepten erop, leuk voor de kerstdagen. De prijs is inclusief verzendkosten. Vul je gegevens in en wij verzorgen de bezorging door de brievenbus. Madame Cocos streeft ernaar om binnen 3-7 werkdagen te leveren. Bestellen kan via deze linkLet op! POSTNL geeft aan dat de levertijd vertraging kan oplopen door de drukte, bestel op tijd en hou er rekening mee dat je bestelling vertraging op kan lopen.

Wild van Wild, 30% korting


Wild van Wild is een bedrijf van twee broers die zich volledig hebben gespecialiseerd in wild. Wild van Wild maakt op ambachtelijke wijze de lekkerste producten van wild. Het is hun missie om vleesconsumptie te verduurzamen door het eten van vlees direct uit de natuur. Bestel op www.wildvanwild.nl en gebruik de kortingscode UMCAVU123. Je ontvangt dan 30% korting.
Leveringsvoorwaarden:
– woensdag leveren is tot maandag 23.59 uur bestellen
– vrijdag leveren is tot woensdag 23.59 uur bestellen.
– zaterdag leveren is tot donderdag 23.59 uur bestellen
De avond voor de levering ontvang je van de transporteur een e-mail met daarin een track&trace code. Via https://web.multi-vers.nl/TrackAndTrace is het mogelijk om je bestelling te volgen.
Vers wild is alleen maar leverbaar op zaterdag!


Amsterdamse Branie, 20% korting

De mooiste grachten, de leukste musea en natuurlijk de beste voetbalclub van allemaal. Amsterdam heeft het. Het enige dat nog ontbrak was een eigen snoepje. Maar elk nadeel heb z’n voordeel. En daarom is er nu Amsterdamse Branie. Het bijdehandste snoepje van Nederland. Gebruik deze link om je bestelling te plaatsen. Gebruik de code Amsterdam020procent om 20% korting te krijgen op je bestelling.


Pieman BakeryWist je dat de korst van een Pie oorspronkelijk was bedoeld om weg te gooien?! De Pie is namelijk oorspronkelijk bedacht om de inhoud vers te houden. De harde en taaie korst was eigenlijk een soort wegwerpbakje (in de tijd dat plastic nog niet bestond) en helemaal niet lekker. Van dat recept is gelukkig niets meer over. Hoe meer aandacht voor de korst, hoe beter de Pie! De Pieman hartige Pies zijn dan ook omhuld met kwaliteitsbladerdeeg. Heerlijk smaakvol en krokant. Geen lopende bandwerk, maar pure ambacht en passie.
 
In de moderne bakkerij in Hoorn worden de Pies dagelijks op ambachtelijke wijze volgens familierecept bereid. Alle heerlijke smaakcombinaties (de vullingen van de Pies) zijn met liefde door de familie zelf ontwikkeld en geïnspireerd door mooie reizen die zij rond de wereld hebben gemaakt. Uiteraard maken zij alleen gebruik van pure, verse ingrediënten. En dat proef je! Alle boxen zijn voor 4 tot 6 personen. Afleveren in overleg maar reken op 1 tot 5 dagen tussen bestellen en afleveren. Er komt per 1 december ook een Luxe Kerst foodbox op de site te staan. Ook lekker! Pieman Bakery neemt de verzendkosten voor haar rekening en de personeelsvereniging biedt de pakketten aan met 25% korting. Wil je een van de boxen bestellen? Maak dan hier je keuze.