Najib Amhali – Carré (VOL)

Woensdag 10 juli 2024 – 20:00 uur

In zijn nieuwe voorstelling kijkt hij terug op zijn leven; een Hollywood verhaal in Nederland met vooral heel veel ups! Je wordt getrakteerd op nieuwe verhalen en personages, waarbij scènes en typetjes die Najib beroemd maakten de revue passeren. Met zijn levensverhaal als rode draad.

Hans Klok – Carré

Zaterdag 17 augustus 2024 – 15:00 uur

Face the Future is een verhaal over het onder ogen zien van jezelf, wat er gebeurt wanneer mens in conflict komt met technologie en een blik op de menselijke kant van Hans Klok. Maar bovenal is het een spectaculaire familieshow zoals de wereld nog nooit heeft gezien.

Disney FROZEN – AFAS Circustheater Scheveningen

Donderdag 29 augustus 2024 – 18:15 uur

Disney FROZEN vertelt het verhaal van Elsa en Anna, de twee moedige koninklijke zussen die het Noordse koninkrijk Arendelle van hun ouders erven. De magische krachten die Elsa al jong in zich heeft, zorgen voor dramatische uitdagingen.

Jesus Christ Superstar – DeLaMar

Zaterdag 31 augustus 2024 – 15:00 uur

Jesus Christ Superstar is dé theaterbeleving van 2024. Puur, rauw en ongeëvenaard! Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop.

Yentl en de Boer – Concertgebouw (VOL)

Zondag 8 september 2024 – 20:00 uur

Yentl en de Boer komt naar de Grote Zaal om hun 10-jarig jubileum en nieuwe album te vieren, een exclusieve avond met band en de beste liedjes van dit heerlijke cabaretduo.

Oscar – Carré

Donderdag 26 september 2024 – 20:00 uur

De voorstelling, gemaakt in 2022 ter ere van het 135-jarige bestaan van Carré, is een hommage aan Oscar Carré, met dans, theater, circus én livemuziek. Beleef Oscar in de beroemde piste-opstelling van Carré, waar hij triomfen vierde met zijn circus- en paardenshows.

Stef Bos – Schouwburg Amstelveen

Donderdag 3 oktober 2024 – 20:00 uur

Stef Bos speelt zoals de afgelopen jaren
Twee maanden in het najaar
Solo
In België en Nederland
Een keuze uit zijn repertoire
En verzoeknummers die via de site stefbos.nl kunnen worden aangevraagd

Ellen ten Damme – Schouwburg Amstelveen

Zaterdag 12 oktober 2024 – 20:00 uur

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt opnieuw hof in Barock, een performance in het verlengde van haar succes-shows Paris-Berlin en Casablanca .

Jandino – Schouwburg Amstelveen

Donderdag 24 oktober 2024 – 20:00 uur

De wereld lijkt steeds gekker te worden, en daarom stelt Jandino Asporaat in zijn nieuwe cabaretvoorstelling lachtherapie voor. Lachen is immers het beste medicijn!

Karin Bloemen – Schouwburg Amstelveen

Vrijdag 25 oktober 2024 – 20:00 uur

In 2019 speelde Karin Bloemen voor het eerst samen met de Old School Band een muzikale theatertour; Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin! Dit vond ze zo leuk om te doen en was bovendien zo’n groot succes, dat er wel een vervolg moest komen.

Wende – Carré (VOL)

Vrijdag 25 oktober 2024 – 20:00 uur

Wende gaat terug naar de basis. In een exclusieve voorstelling voor Koninklijk Theater Carré verandert ze de piste in een vrijplaats; een plek waar alles mogelijk is. Samen met toetsenist Nils Davidse neemt ze het publiek mee op een reis waarvan de soundtrack bestaat uit niets meer dan twee piano’s en haar stem.

SIX – Carré

Woensdag 6 november 2024 – 20:00 uur

Verhalen over liefde, verlies en de meest beruchte ex van het afgelopen millennium komen aan bod in deze Britse musical, met pakkende popmuziek, krachtige choreografie en een sterke originele en Engelse cast. De zes koninginnen zorgen voor een internationale sensatie waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten.

Tjitske Reidinga – Schouwburg Amstelveen

Donderdag 21 november 2024 – 20:00 uur

Een hilarische inkijk in de gedachten van een vrouw, een doodgewone vrouw, met een uitzonderlijk leven. Zoals we dat allemaal hebben. Ongefilterd en doordrenkt van haar droge humor probeert ze grip te krijgen op dat leven dat steeds maar weer geleefd moet worden.

Sister Act – DeLaMar (VOL)

Vrijdag 29 november 2024 – 20:00 uur

Halleluja, Sister Act komt terug naar Nederland! Sister Act is een hartverwarmende voorstelling vol heerlijke discosongs, humor en natuurlijk… nonnen! Stilzitten is een zonde bij dé feelgood musical comedy van het jaar.

Onze Jordaan – Schouwburg Amstelveen (VOL)

Zondag 1 december 2024 – 15:00 uur

In het kader van het 750-jarig bestaan van Amsterdam maakte Diederik Ebbinge een nieuwe Nederlandse musical over de naoorlogse geschiedenis van de Jordaan. Een verhaal vol van humor, emotie, melancholie, teleurstelling en verbittering, maar vooral ook hoop en verzoening!

Daniël Arends – Carré (VOL)

Maandag 2 december 2024 – 20:00 uur

HAD IK MAAR NOOIT ZO AARDIG GEDAAN

‘Alweer een nieuwe show van Daniël Arends Jemig, als dat niet ten koste van de kwaliteit gaat eet ik mijn hoed op. Nou ja, misschien toch gewoon maar weer gaan…’

Het Wereldkerstcircus – Carré

Zaterdag 21 december 2024 – 20:00 uur

Het Wereldkerstcircus maakt met de vele Wereldpremières, Wereldrecords en Wereldklasse zijn naam waar en is ook in 2024 een familiefeest bij uitstek. Samen genieten van Spanning, Schoonheid en Sensatie tijdens de mooiste dagen van het jaar, in het mooiste theater van Nederland. 

Holiday on Ice – RAI Amsterdam

Zondag 29 december 2024 – 20:00 uur

NO LIMITS; de naam van de show geeft al aan dat gaat om een grenzeloos spektakel. Innovatie en traditie worden op een unieke manier gecombineerd, wat resulteert in een compleet nieuw universum van spectaculair live entertainment op en boven het ijs.

Bert Visscher – Carré (VOL)

Vrijdag 10 januari 2025 – 20:00 uur

Met 42 jaar theater in zijn hoofd komt Bert Visscher weer terug naar Carré. Misschien wel, zoals hij zelf zegt, voor de laatste keer, hij is immers ook geen 60 meer… Hoog tijd om eens het verleden in te duiken.

Saturday Night Fever – DeLaMar

Woensdag 26 februari 2025 – 20:00 uur

De gloednieuwe versie van de iconische musical, met wereldhits van The Bee Gees en anderen! Saturday Night Fever voert ons terug naar het New York van de seventies. Waar het leven rauw en hard is en de zorgen alleen op zaterdagavond worden vergeten in disco ‘2001 Odyssey’. 

Ja, ik wil! – DeLaMar

Zaterdag 1 maart 2025 – 20:30 uur

Na het grote succes van de musical Blind Date zijn Bob en Jenny terug! De twee leerden elkaar kennen door bemiddeling van het bureau Blind Date, maar in de musical comedy Ja, ik wil! volgen we hen van het aanzoek tot aan de huwelijksnacht. Ja, ik wil! is een hilarische en herkenbare voorstelling over alles wat met trouwen te maken heeft.

Plien en Bianca – Schouwburg Amstelveen

Maandag 7 april 2024 – 20:00 uur

In Harrekidee! wacht er een onvergetelijke stoet aan hilarische typetjes. Plien & Bianca nemen je mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit en laten zien waarom zij tot de top van het Nederlands cabaret behoren.

Malle Babbe – DeLaMar

Zaterdag 24 mei 2025 – 15:00 uur

De muziek en rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in de gloednieuwe musical Malle Babbe! De musical is gebaseerd op een waargebeurd en bepalend moment in Robs leven, waarin hij zweeft tussen droom en werkelijkheid. 

Josephine B. – Carré

Vrijdag 29 mei 2025 – 20:00 uur

Een revuester geef je geen eigen musical. Een revuester geef je een eigen revue. Een spetterende, humoristische, ontroerende, verrassende, wervelende revue over haar turbulente leven. Met prachtige songs, waaronder enkele evergreens.